Projecte contes que ens fan crèixer

Projecte contes que ens fan crèixer

per | 4 juny, 2021 | ESO, Vida a l'escola | 0 comentaris

Els alumnes de 4t d'ESO de l'escola Jesús MAria estan participant en un projecte coordinat pels Serveis Educatius de Badalona per treballar l'Aprenentatge Servei. El projecte, que a l'escola hem batejat amb el nom de "Contes que ens fan créixer" consisteix a explicar un conte en format digital als alumnes de Primària de la ciutat.
A l'escola, a part d'aprofitar per treballar la llengua catalana i les noves tecnologies per a l'edició dels vídeos, hem volgut treballar els valors a través dels contes. D'aquesta manera, des de les classes de català els alumnes de 4t han escollit un conte on creien que podien treballar un valor com la diversitat familiar, el gènere, el companyerisme... Han elaborat un guió literari i un guió tècnic i han practicat la pronuncia i l'expressió oral a través d'una masterclass i diversos assaig a classe. A les classes de TIC han enregistrat i editat els vídeos que arribaran a totes les escoles de Primària de Badalona.
Els alumnes han après i practicat la llengua i le snoves tecnologies i alhora han prestat un servei molt interessant als més petits. El resultat han sigut uns contes molt originals i ben treballats que estem segurs que agradaran molt als més petits de la ciutat!

 

Anna Llansó Solà

Cap d'Estudis de Secundària
Jesús Maria Badalona

0 Comentaris

Enviar un comentari

Entrada de membres

Entrades per Categoria

Notícies destacades

Cerca Entrades per data de publicació

octubre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031